detector.media
23.10.2012 14:09
ТЕТ запустить «Кузню зірок – 3» у листопаді
ТЕТ запустить «Кузню зірок – 3» у листопаді

Пародійний ситком «Кузня зірок - 3» стартує на телеканалі ТЕТ у листопаді. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За сюжетом четверо хлопців та чотири дівчини змагатимуться за приз у розмірі $1 млрд. Вони будуть записувати пісні, створювати дуети і тріо, знімати і пускати в ротацію кліпи.

 

Зокрема, за перемогу змагатимуться такі характерні персонажі: «блондинка до мозку кісток, українська Періс Хілтон - Христина» (Олена Алимова); «наївна добра дівчина з провінції Віра» (Юлія Мотрук); «гопник та корінний мешканець спального району Вован» (Володимир Гладкий); «зворушливий і вразливий романтик Сергій» (Роман Лях); «супермачо Макс» (Володимир Ращук); «лицемірна стерво і кар'єристка Поліна» (Ксенія Хижняк); «запальний кавказець Рустем» (Рустем Емірсалієв) і «трансвестит Ніколь» (Ігор Іванов).

 

«ТЕТ поставить на місце всіх зірочок, що зійшли з телеконвеєра, зіб'є пиху і пафос з вискочок, і покаже, хто насправді гідний звання суперзірки! Дотримуючись законів сучасного шоу-бізнесу, кувати зірок будуть в замкнутому просторі», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Нагадаємо, ситком для каналу вироблятиме на замовлення каналу продакшн «Імперія добра» (художні керівники - Антон Лірник, Андрій Забіяка).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY