detector.media
23.10.2012 11:32
Співробітників каналу Business відправили у відпустку за власний рахунок

Частину співробітників телеканалу Business відправлено у відпустку за власний рахунок на два тижні. Про це «Детектор медіа» розповів керівник медіанапряму корпорації UBG Артем Ткачов, коментуючи інформацію про можливі звільнення на каналі.

 

Зараз у такій відпустці перебуває 42 людини, уточнив пан Ткачов. На запитання, чи передує ця відпустка скороченню, пан Ткачов запевнив, що це питання поки що не піднімалося.

 

Між тим, за інформацією джерел «Детектор медіа», на сьогодні вже продано 40% телеканалу Ukrainian Fashion, однак пан Ткачов спростував цю інформацію. За його словами, наразі переговори щодо продажу телеканалів не завершені і жодне рішення з цього приводу не прийняте. Компанії, з якими ведуться переговори, він не називає.

 

Раніше пан Ткачов повідомляв, що пропозиції щодо купівлі каналів медіанапрямку Ukrainian Business Group (телеканали Business, Ukrainian Fashion, «A-One Україна», Dobro TV і Z) було надіслано близько 100 претендентам - серед них російські та українські медіагрупи, зокрема, це «1+1» та «Медіа Група Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY