detector.media
22.10.2012 13:34
Богуцький заперечує наявність угоди між ICTV і Divan.tv

У телеканалу ICTV немає підписаного договору з відеосервісом Divan.tv. Про це proIT повідомив генеральний директор каналу Олександр Богуцький.

 

«Не потрібно приймати договір про наміри за чинний договір», - сказав він.

 

Олександр Богуцький також відзначив, що щоб мовити в інтернеті насамперед телеканали повинні підписати додаткові угоди з мейджорами (власниками прав на фільми та інші програми, які є покупними, а не власного виробництва).

 

«У нас є права на мовлення цього контенту в ефірі, але на інтернет ми їх не купуємо, тому що обходяться вони не дешево», - сказав пан Богуцький.

 

Гендиректор ICTV зазначив, що канали мовлять також у кабельних мережах за принципом того, що вони йдуть як безкоштовний додаток до платної послуги. «Як тільки хтось починає продавати доступ до каналів, а значить і до купленого контенту, у нас відразу ж можуть з'явитися проблеми з правовласниками», - сказав він.

 

Нагадаємо, що сьогодні на прес-конференції засновник Divan.tv Андрій Колодюк повідомив, що Divan.tv має підписані угоди з телеканалами ICTV, M1, M2, QTV (входять до групи StarlightMedia). Він продемонстрував тільки останню сторінку документа, на якій була печатка і підпис Олександра Богуцького.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY