detector.media
19.10.2012 16:14
«Перший Ukraine» запустив онлайн-трансляцію
На сайті Першого національного – онлайн-трансляція «Першого Ukraine» і низки регіональних державних телекомпаній

Супутниковий канал Національної телекомпанії України «Перший Ukraine», який є міжнародною версією Першого національного, став доступним для користувачів мережі інтернет. Канал запустив онлайн-трансляцію на офіційному сайті Першого національного 1tv.com.ua в розділі «Онлайн-мовлення», повідомляє прес-служба каналу.

 

З кінця листопада ця можливість буде доступною і на новому офіційному сайті каналу, запуск якого також заплановано на кінець осені.

 

Крім того на офіційному сайті Першого національного в розділі «Онлайн-мовлення» можна переглянути трансляцію декількох регіональних каналів, таких як: Житомирська ОДТРК, Запорізька ОДТРК, телеканал «Запоріжжя», Державна телерадіокомпанія «Крим», Рівненська ОДТРК, Херсонська ОДТРК «Скіфія». За даними прес-служби, онлайн-мовлення регіональних каналів буде доповнюватися.

 

Із 15 жовтня 2012 року «Перший Ukraine» вийшов в ефір з оновленою сіткою мовлення. З вересня канал доступний для власників супутникових тарілок у більш ніж 30 країн світу. Канал мовить у відкритому доступі на території від східних провінцій Іспанії до європейської частини Російської Федерації включно.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY