detector.media
18.10.2012 13:23
22 жовтня - презентація проекту «Блогери проти корупції»

22 жовтня об 11:00 у прес-центрі Інституту світової політики за адресою вул. Інститутська 20/8 відбудеться презентація нового проекту Інституту масової інформації для громадських активістів та журналістів «Блогери проти корупції.

 

Посилення цензури в медіа та збільшення кількості замовних матеріалів («джинси»), призводять до зміни контенту видань - зменшується кількість суспільно-важливих матеріалів, зникають розслідування про корупцію та зловживання високопосадовців.

 

Особливо ця тенденція яскраво простежується на рівні місцевої преси. Тому громадські активісти і незалежні журналісти продовжують писати про корупцію та зловживання у соціальних мережах та власних блогах. Проте їхні матеріали часто залишаються поза увагою широкої аудиторії, не спричиняють тиску на владу і не приводять до зміни ситуації в Україні.

 

Проект «Блогери проти корупції» має на меті створити мережу блогерів, громадських активістів та журналістів з різних регіонів України та забезпечити їм єдиний ресурс «Ні корупції!»  (http://nikorupciji.org/) для публікації інформації про факти корупції та зловживання владою на місцях.

 

У програмі прес-конференції:

-          Вітальне слово від спонсора проекту Freedom House.

-          Презентація веб-ресурсу проекту.

-          Короткі виступи регіональних блогерів.

 

Контактний телефон: Ольга Шалайська, +380 97 225-98-52

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY