detector.media
17.10.2012 17:40
У міліції запевняють, що допит шеф-редактора «Аверсу» безпосередньо стосувалися розслідування справи

Шеф-редактора ТРК «Аверс» Наталію Московку викликали для дачі свідчень у слідче управління УМВС України у Волинській області через те що у ході досудового слідства виникла така потреба. Про це «Детектор медіа» сказали у секторі зв'язків з громадськістю УМВС України у Волинській області.

 

Також у волинській міліції запевняють, що шеф-редактора газети «Аверс-прес» Андрія Лева викликали на допит через те що, як встановило слідство, події, які мали місце 13.09 (хуліганські дії в офісі кандидата в народні депутати Олени Голєвої) та 29.08 (мітинг під стінами облдержадміністрації) були організовані одними й тими ж людьми.

 

«Оскільки Луцьким міськрайонним судом Волинської області Андрія Лева притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 185-1 КУпАП як активного учасника подій 29.08.2012 року відповідно були усі підстави вважати, що він причетний і до подій, що відбулися 13.09.2012 р.», - йдеться у повідомленні.

 

Окрім цього у міліції запевняють, що усі запитання поставлені Наталії Московці під час допиту безпосередньо стосувалися розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом хуліганських дій в офісі Олени Голєвої: «Органи досудового слідства вправі ставити ті питання, які вважають за необхідне з метою всебічного, повного і об'єктивного з'ясування всіх обставин подій, що розслідуються. Допит пані Московки проводив інший слідчий, а не той, що запрошував, оскільки у справі створена слідчо-оперативна група з кількох слідчих, у тому числі й слідчого, який проводив допит. Щодо приходу у слідче управління УМВС України у Волинській області Олени Голєвої: пані Голєва перебувала у слідчому управлінні у зв'язку з тим, що проводився її додатковий допит».

 

Оскільки у справі проводиться досудове слідство, деталі розслідування наразі не розголошуються.

 

Нагадаємо, Наталія Московка у коментарі «Детектор медіа» висловила обурення ходом допиту в обласному управлінні МВС України у Волинській області, який вона вважає втручанням у роботу телекомпанії та журналістів. Також вона наголошувала, що допит не стосувався ходу справи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY