detector.media
12.10.2012 17:10
«Бізнес-радіо» призупинило програму Балашова через те, що так зробив канал Business
На каналі остаточного рішення щодо подальшої долі програми поки не прийнято

«Бізнес-радіо» призупинило трансляцію авторської програми Геннадія Балашова «Психологія грошей» через те, що програму призупинено на невизначений час на каналі Business. Про це повідомили «Детектор медіа» у прес-службі Business Radio Group.

 

«Програма Геннадія Балашова "Психологія грошей" не є власним продуктом радіостанції "Бізнес-радіо". Радіохолдінг BRG здійснює трансляцію проекту відповідно до графіку виходів на телеканалі Business. Оскільки на телеканалі на даний момент програму призупинено на невизначений час, то трансляція у радіоефірі не може здійснюватись», - зазначили в прес-службі.

Генеральний продюсер телеканалу Business Андрій Пробитюк хоча й заперечив інформацію про закриття програми, але не зміг повідомити, коли вийде наступний випуск. «Остаточного рішення поки немає. Зараз ідуть повтори», - зазначив він.

 

Нагадаємо, кандидат у народні депутати, бізнесмен Геннадій Балашов заявив, що з 11 жовтня без пояснення причин було закрито його авторську програму «Психологія грошей» на «Бізнес-радіо» і телеканалі Business. На його думку, це пов'язано з виборами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY