detector.media
12.10.2012 09:49
Комітет свободи слова пропонує не позбавляти Лещенка й Найєма акредитації у ВР

Комітет з питань свободи слова та інформації не планує скасовувати акредитацію у Верховній Раді для журналістів «Української правди» Сергія Лещенка та Мустафи Найєма. Про це йдеться у листі комітету Юрія Стеця до керівника прес-служби апарату Верховної Ради Вікторії Шведової, повідомляє «Українська правда».

 

«Оскільки Лещенко і Найєм не є систематичними порушниками умов і загального режиму роботи парламенту, комітет пропонує не розглядати питання про доцільність їхньої акредитації на період роботи парламенту наступного скликання», - йдеться у листі.

 

Нагадаємо, апарат Верховної Ради надіслав листа Комітету з питань свободи слова з проханням розглянути питання про доцільність пропуску журналістів «Української правди» Сергія Лещенка та Мустафи Найєма на засідання парламенту наступного скликання. Причиною став лист коменданта охорони Ільїна М.О. щодо «інциденту, що стався 2 жовтня - під час засідання Лещенко та Найєм розмістили плакат в ложі преси на балконі сесійної зали».

 

Як відомо, 2 жовтня журналісти розгорнули в Раді плакат із закликом «Stop закону про наклеп!». Того ж дня Верховна Рада скасувала результати голосування за законопроект про наклеп у першому читанні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY