detector.media
11.10.2012 15:06
«На валізах» стартує на «Україні» 20 жовтня
«На валізах» стартує на «Україні» 20 жовтня

Прем'єра ток-шоу про подорожі «На валізах» на телеканалі «Україна» відбудеться 20 жовтня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме щосуботи о 9:00.

 

«На валізах» - це власна розробка каналу. У кожному випуску програми дві пари героїв разом з ведучим обговорюють свої поїздки: одна пара відпочивала в Україні, інша - за кордоном. Учасники розповідають про свою подорож: оцінюють плюси та мінуси, розповідають, скільки грошей витратили, а також обмінюються враженнями. На завершення кожного випуску глядачі в студії голосують за ту пару, яка, на їхню думку, відпочила найбільш цікаво.

 

Головне питання, що звучить у студії: «Де краще відпочивати? В Україні чи за кордоном?». «Програма допоможе глядачеві зробити свої власні висновки про те, куди можна вирушити у подорож. І не завжди цей вибір буде зроблений на користь інших країн, адже в Україні чимало унікальних за своєю красою місць, які нікого не залишать байдужим», - анонсують у прес-службі.

 

Ведучий проекту - Ярослав Лодигін. Раніше він працював ведучим проекту «Теорія змови» на телеканалі «Мега» та програми «Наші» на «Інтері»

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY