detector.media
10.10.2012 15:08
Суд засудив до трьох місяців арешту бізнесмена за погрозу вбивством журналісту
Після чого звільнив від відбування покарання за амністією

На початку жовтня Рівненській міський суд поставив крапку у п'ятирічній кримінальній справі про погрозу вбивством та перешкоджання професійній діяльності журналіста Влада Ісаєва бізнесменом Анатолієм Пєхотіним. Суд визнав пана Пєхотіна винним за двома статтями Кримінального кодексу, засудив до трьох місяців арешту й одразу звільнив від відбування покарання, застосувавши амністію. Про це повідомляє інтернет-видання «Рівне вечірнє».

 

У 2007-му Анатолій Пєхотін погрожував убивством журналісту газети «Рівне вечірнє» Владу Ісаєву, пише сайт. «П'ять років поспіль суд не міг розглянути цю справу, оскільки обвинувачений не з'являвся на судові засідання. Відтак у грудні 2010 року Рівненський міський суд змінив міру запобіжного заходу із підписки про невиїзд на взяття під варту», - йдеться на сайті.

 

Невдовзі Анатолій Пєхотін був оголошений у розшук, аж поки наприкінці вересня цього року його не затримали в столиці. Під вартою бізнесмен пробув недовго. 5 жовтня суддя Рівненського міського суду Наталія Діонісьєва зачитала обвинувальний вирок. Суд врахував, що пан Пєхотін раніше не був судимий, має на утриманні двох неповнолітніх дітей, щиро розкаявся у скоєному та попросив вибачення у журналіста, і засудив його до трьох місяців арешту. Після чого звільнив від відбування покарання за амністією.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY