detector.media
10.10.2012 12:16
Під час затримання силовиками чиновників в Івано-Франківську постраждала журналістка
Силовики захищались від натовпу депутатів газовими балончиками

9 жовтня під час затримання працівниками СБУ місцевих чиновників близько 21-ї години на вул. Січових стрільців силовики, захищаючись від натовпу, застосували газові балончики. Від цього постраждала журналістка Івано-Франківської газети «Репортер» Тетяна Соболик.

 

«На місце події ми виїхали разом з колегою Миколою Волковим. Він фотографував, а я якраз повідомляла телефоном новину в редакцію, і в цей момент силовики виприснули газ із балончика, який потрапив і на мене», - розповіла «Детектор медіа» пані Соболик.

 

За її словами, близько 30 чоловік, серед яких було багато місцевих депутатів, наполягали, щоб правоохоронці показали посвідчення і пояснили, чому затримують кількох чиновників. «Але ніхто з них посвідчення не показував. При чому половина з них були у формі, а решта просто у цивільному одязі і з чорними пов'язками на обличчі. Врешті-решт представився тільки один слідчий прокуратури. Депутати намагалися прорвати ряди силовиків штурмом, тому що одному з чиновників стало зле, у нього штучний клапан у серці. У результаті їх обприскали газом», - сказала журналіст.

 

Окрім журналістів «Репортера» на місце події прибули й журналісти кількох телеканалів і друкованих та інтернет-ЗМІ.

 

Наразі стан здоров'я Тетяни Соболик нормальний.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY