detector.media
09.10.2012 17:41
Ток-шоу «України» про подорожі замість Єреми вестиме Лодигін
Ток-шоу «України» про подорожі замість Єреми вестиме Лодигін

Ток-шоу про подорожі «На валізах», яке у жовтні стартує на телеканалі «Україна», вестиме Ярослав Лодигін. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше канал заявляв, що ведучим проекту буде Анатолій Єрема, основним місцем роботи якого є канал «1+1», де він є шеф-редактором реаліті «Міняю жінку».

 

За інформацією прес-служби каналу «Україна», пан Єрема влітку цього року переміг у конкурсі на ведучого «На валізах». «Однак згодом з'ясувалося, що умови контракту Анатолія з основним роботодавцем не передбачають його роботу в інших компаніях», - пояснили в прес-службі. Сам Анатолій Єрема це питання не коментує.

 

Ярослав Лодигін полюбляє подорожувати, він побував на всіх континентах, окрім Австралії, також Північному полюсі та в Латинській Америці. Раніше він працював ведучим проекту «Теорія змови» на телеканалі «Мега» та програми «Наші» на «Інтері»

 

«На валізах» - це власна розробка каналу. Щотижня в студії програми ведучий з глядачами розповідатиме про подорожі Україною та світом.

 

«Головна особливість нашого ток-шоу в тому, що ми порівнюємо відпочинок в Україні та за її межами. Кожен, хто подивиться цю програму, зможе зробити власні висновки - де краще провести відпустку: подорожуючи іншими країнами, або ж милуючись прекрасними куточками української землі. Я думаю, телеглядачам буде важливо і цікаво подивитися на героїв програми, на те, з яким настроєм вони збираються у відпустку, і з якими враженнями повертаються з неї», - наголошує пан Лодигін.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY