detector.media
09.10.2012 14:04
«Голос. Діти» стартує 4 листопада
«Голос. Діти» стартує 4 листопада

«1+1» розпочне показ вокального шоу «Голос. Діти» 4 листопада. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Початку проекту передує всеукраїнська промоакція «Голос. Діти», яка розпочинається 9 жовтня. У її межах канал відзначить 100 юних вокалістів, які стали учасниками шоу: подарує їм дипломи, а школам, де вони навчаються, - таблички з написом «Тут навчається учасник "Голос. Діти"». Дипломи і таблички вручатимуть зірки. Ці учасники пройшли онлайн-кастинг і прослуховування у продюсера Костянтина Меладзе.

 

«Незалежно від того, як складеться подальша доля юних учасників шоу "Голос. Діти", хто з них пройде в команди зіркових тренерів, а хто покине проект після "сліпих" прослуховувань, - всі ці діти, безумовно, талановиті. Вони не бояться йти вперед, професійно зростати і приймати творчі виклики. На даний момент вони всі - переможці», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Нагадаємо, у шоу «Голос. Діти» (дитячій версії «Голосу країни») братимуть участь вокалісти віком від 6 до 14 років з усіх куточків Україні. «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa.

 

Юні учасники пройдуть ті ж самі етапи, що й дорослі вокалісти: кастинги у Костянтина Меладзе, «сліпі прослуховування», «баттли» і прямі ефіри. 3іркові тренери (Олег Скрипка, Тіна Кароль та Світлана Лобода), робитимуть свій вибір, як і в «Голосі країни», сидячи спиною до учасників та орієнтуючись виключно на голос. Під час прямих ефірів найкращих вокалістів обиратимуть телеглядачі шляхом смс-голосування.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY