detector.media
06.10.2012 12:15
Російський канал ТВ3 звинуватили в пропаганді зовнішності Навального
Олексій Навальний просить вибачення у схожого на нього ведучого Івана Коновальцева та радить відростити волосся

Ростовські казаки на чолі з отаманом Сергієм Фаустовим обурені «пропагандою скандально відомої зовнішності» російського опозиціонера Олексія Навального в рекламній кампанії. Про це вони заявили у листах до прокуратури Кіровського району Ростова-на-Дону, пише Lenta.Ru.

 

Обурили казаків рекламні білборди програми «Х-версії», що виходить на каналі ТВ3. Зовнішність зображеного на плакатах ведучого програми Івана Коновальцева здалася їм занадто подібною на обличчя пана Навального.

 

 

Білборди із зображенням пана Коновальцева розміщені в 49 містах Росії, включно з Москвою, Санкт-Петербургом, Єкатеринбургом та Ростовом-на-Дону.

 

Телеканал ТВ3 заявив, що зображений на фото ведучий не має жодного відношення до опозиціонера. 

 

Олексій Навальний у своєму блозі передав казакам вітання, а пану Коновальцеву приніс вибачення і порадив відростити волосся.

 

Окремі інтернет-користувачі вважають, що новина про невдоволення козаків може бути вірусної акцією телеканалу. Як відзначив у твіттері  Олег Кашин, прес-релізи з інформацією про скандал ТВ3 розсилає сам. «Може, і немає ніяких казаків», - припускає журналіст.

 

Програма «Х-версії» виходить по буднях о 18:00 та о 21:40. Підсумковий випуск проекту в ефірі щоп'ятниці о 18:00. За концепцією, програма є аналітичним оглядом «усього незвичайного, дивного, загадкового», що відбулося протягом тижня. В одному з останніх випусків ішлося про гігантську воронку в Березниках та продаж людської душі на аукціоні.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://nosivka.at.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY