detector.media
05.10.2012 12:38
Проекти Star Media перемогли на фестивалях «Віват кіно Росії!» та «Разом»

Серіал Star Media «Справа гастроному № 1» отримав гран-прі у номінації «Кращий телесеріал» на XХ Всеросійському кінофестивалі «Віват кіно Росії!» у Санкт-Петербурзі, також продакшн здобув першу премію у чотирьох номінаціях XIII Міжнародного телекінофоруму «Разом». Про це повідомляє прес-служба Star Media.

 

Головний приз у категорії «Краща актриса телесеріалу» «Віват кіно Росії!» отримала Марія Шукшина за роль Зої Краско у серіалі «Справа гастроному № 1», а у категорії «Кращий актор телесеріалу» - Сергій Маковецький за роль Георгія Беркутова. Таким чином, за словами прес-служби, Star Media здобула всі нагороди у телевізійних номінаціях.

 

«Цей проект нам дуже дорогий з багатьох причин. Це і дуже сильна робота режисера Сергія Ашкеназі; та складність відтворення історії і скрупульозна опрацювання образів наших героїв; та реальний драматизм людських доль, понівечених "машиною правосуддя". Весь акторський ансамбль відпрацював приголомшливо», - переконаний засновник групи компаній Влад Ряшин. Кінофестиваль «Віват кіно Росії!» проходив з 24 по 28 вересня.

 

Нагадаємо, «Справа гастроному № 1» - це історична драма про трагічну долю директора «гастроному № 1» (нині - «Елисеевский»). Прототипом героя Георгія Беркутова (Сергій Маковецький) послужив реальний директор магазину - Юрій Соколов. В Україні серіал транслювався на телеканалі «Інтер».

 

Під час Міжнародний телекінофорум «Разом» у Ялті Star Media отримала першу премію в номінаціях:

- «Телевізійний ігровий міні-серіал» - за міні-серіал «Скриня Пандори»

- «Продюсер» - Віталію Бордачеву і Владу Ряшину за серіал «Справа гастроному № 1»

- «Актриса» - Дарині Михайловій за роль Лідії Беркутова в серіалі «Справа гастроному № 1»

- «Дебют» - Данилу Пєвцову за роль Вані в серіалі «Скриня Пандори».

 

Засновниками фестивалю є Спілка журналістів Росії, кіноконцерн «Мосфільм», міжнародна конфедерація журналістських союзів, міжнародна конфедерація спілок кінематографістів та ін.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY