detector.media
04.10.2012 11:16
ICTV запускає проект про українських рятувальників
Вестиме «Екстрений виклик» Олександр Хорунжий

Телеканал ICTV запускає проект про життя українських рятувальників та рятувальні операції «Екстрений виклик». Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Творці проекту співпрацюють з МНС України, що дає змогу кореспондентам програми залишатися в центрі найгучніших подій, зазначається у повідомленні. «Програма володіє широкою системою збору унікальної оперативної інформації про найважливіші події, які викликали суспільний резонанс».

 

Програма складається із сюжетів різної тематики, незалежних один від одного. «Екстрений виклик» покаже, як звільняють людей з автомобіля під час ДТП, як потрапити в квартиру, якщо ненавмисно зачинилися двері, рятувальники знаходитимуть тих, хто загубився в горах або потрапив під кригу.

 

Ведучий «Екстреного виклику» -  майор служби цивільного захисту Олександр Хорунжий: «Робота рятувальників, дійсно, не мед, - розповідає ведучий. - Це я відчув з першого дня перебування у Святошинській пожежній частині Києва, де працював начальником караулу. Після року роботи зі своїм караулом виникло бажання розповісти про людей, які тут працюють, і ризики, на які вони йдуть».

 

Прем'єра програми «Екстрений виклик» відбудеться в суботу, 13 жовтня, об 11:30.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY