detector.media
28.09.2012 14:02
National Geographic Channel домовився з «Панторія Плюс» про продаж реклами в Україні
Компанія уклала ексклюзивну угоду

Канал National Geographic Channel розпочинає продаж реклами в Україні. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Продаж здійснюватиметься через український сейлз-хаус «Панторія Плюс», з яким канал уклав ексклюзивну угоду.

 

«Ця угода відкриє дуже цікаві можливості для співпраці з локальними замовниками, які знайдуть на National Geographic Channel якісні програми та аудиторію. Це величезний потенціал для брендів, здатних втілити його як через традиційну пряму рекламу, так і через інтегроване спонсорство і творче партнерство», - сказала Дебора Армстронг, старший віце-президент з медіапродажу Fox International Channels (National Geographic Channel розповсюджує компанія FIC) в Європі.

 

Сергій Смілянський, директор з продажу сейлз-хаусу «Панторія Плюс» упевнений у тому, що NGC створить нові можливості для клієнтів: «Це симбіоз якісного програмного продукту і нової лояльної телеаудиторії, який ми тепер готові запропонувати нашим клієнтам».

 

Нагадаємо, National Geographic Channel - найбільший підрозділ світової некомерційної організації National Geographic Society. Канал - спільне підприємство National Geographic і Fox Cable Networks - мовить у всьому світі через FIC, яка в Україні також управляє розважальними каналами FOX і FOX Life, документальним каналом Nat Geo Wild і дитячим телеканалом Baby TV.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY