detector.media
27.09.2012 17:48
Журналісти пояснили селянам, чому Журавському не місце в парламенті

Група журналістів-активістів, дізнавшись, що народний депутат Віталій Журавський планує відвідати 27 вересня як кандидат у народні депутати село Привороття Брусилівського району Житомирської області, приїхали до цього села, щоб розповісти його мешканцям про останні законодавчі ініціативи пана Журавського. А саме про законопроект про наклеп, через який вони можуть втратити роботу.

 

Ця ініціатива виникла у кореспондента програми «Факти» на ICTV Володимира Горковенка. Про це він написав у своєму блозі на «Детектор медіа», зауваживши, що Журавському місце в космосі, а не в Верховній Раді. Він закликав журналістів поїхати до селян і роз'яснити їм, хто такий пан Журавський. «Я не хочу, аби мені вішали локшину на вуха "космічні" політики вчорашнього дня. У мене є велике бажання сказати все це особисто Журавському. Завтра їду у село в Житомирській області. Там у цього депутата запланований святковий концерт. Роздаватиму селянам газети без статей та розповідатиму, що такого політика краще відправити в Космос до Черновецького», - зазначив Володимир.

 

За словами кореспондента «Детектор медіа» Богдана Кутєпова, разом із Володимиром Горковенком зголосилися поїхати близько 20 журналістів. Вони роздали селянам газету «Україна молода», яка вийшла з білою першою шпальтою на знак протесту проти законопроекту про наклеп, розповіли детально про загрози, які несе законодавча ініціатива пана Журавського. І жителі села, незважаючи на те, що їм показали концерт і роздали окуляри від кандидата в депутати, все ж аплодували журналістам, а не агітаторам Журавського.

 

Сам Віталій Журавський на зустріч не приїхав, а місцеві чиновники, за словами Богдана Кутєпова, намагалися чинити перепони у спілкуванні журналістів із селянами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY