detector.media
27.09.2012 11:19
«1+1» відкрив ім’я третього тренера «Голосу. Діти»
«1+1» відкрив ім’я третього тренера «Голосу. Діти»
Ним стане Світлана Лобода

Канал «1+1» оголосив ім'я третього тренера вокального шоу «Голос. Діти». Ним стала Світлана Лобода. Про це йдеться на сайті каналу.

 

«Для мене велика честь працювати з Костянтином Меладзе. Він не тільки музичний продюсер шоу, він - надихає кожного учасника. "Голос. Діти" для мене також чудова можливість перевірити себе в такому складному напрямку, як педагогіка, і поділитися з юними даруваннями не тільки власним досвідом, але і життєстійкістю, і вмінням вірити в себе всупереч усьому», - говорить Світлана Лобода.

 

Як писала ТК, тренерами проекту також стануть вокаліст Олег Скрипка та Тіна Кароль.

 

Нагадаємо, вже восени на телеканалі «1+1» розпочнеться нове вокальне шоу «Голос. Діти», у якому братимуть участь вокалісти віком від 6 до 14 років з усіх куточків Україні. «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa.

 

Юні учасники пройдуть ті ж самі етапи, що й дорослі вокалісти: кастинги у Костянтина Меладзе, «сліпі прослуховування», «баттли» і прямі ефіри. 3іркові тренери, яких буде троє, робитимуть свій вибір, як і в «Голосі країни», сидячи спиною до учасників та орієнтуючись виключно на голос. Під час прямих ефірів найкращих вокалістів обиратимуть телеглядачі шляхом смс-голосування.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY