detector.media
27.09.2012 09:33
Сергій Дорофеєв став лауреатом премії «За професійну етику» від ГО «Детектор медіа»
Сергій Дорофеєв став лауреатом премії «За професійну етику» від ГО «Детектор медіа»
Громадська організація «Детектор медіа» визначилася з претендентом на здобуття щорічної медійної премії «За професійну етику».

Автор і ведучий програми «Портрет із Сергієм Дорофеєвим» (5 канал) став другим лауреатом вітчизняної медійної премії «За професійну етику», заснованої 2011 року громадською організацією «Детектор медіа».

Портал «Детектор медіа» протягом 10 років відстежує та аналізує український медійний простір. Автори порталу - Наталія Лигачова, Отар Довженко, Ігор Куляс, Сергій Грабовський, Георгій Почепцов, Валерій Зайцев, Андрій Кокотюха, Світлана Остапа, Діана Дуцик, Михайло Бриних та інші - є визнаними експертами у сфері ЗМІ. Моніторинги теленовин і підсумкових тижневиків, аналіз політичних та соціальних ток-шоу від «Детектор медіа» є барометрами стану справ в українському інформаційному мовленні. Дотримання базових стандартів і принципів професійної журналістської етики, якість роботи ведучих, наявність джинси (прихованої реклами), застосування маніпулятивних технологій - усе це та інші проблеми постійно під прицілом авторів ТК.

 

За підтримки (Internews Network) ГО «Детектор медіа» щороку має намір відзначати проекти українського ТБ та їхніх авторів (ведучих), що продемонстрували, за даними наших моніторингів, найвищу якість професійності та усвідомлення власної соціальної місії, відповідальності за глибоке й неупереджене висвітлення та обговорення актуальних суспільних проблем.

 

Нагадаємо, що першу премію «За професійну етику» від ГО «Детектор медіа» у 2011 році отримала авторка та ведуча проекту «РесПубліка» (5 канал) Ганна Безулик.

«Детектор медіа»

Фото з архіву «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY