detector.media
24.09.2012 14:37
Переможцями Ukrainian Design: The Very Best Of стали «Сіті», «Хокей», СТБ і «2+2» (ФОТО)
Підбили підсумки конкурсу Ukrainian Design: The Very Best Of

Переможцями у конкурсі Ukrainian Design: The Very Best Of у категорії «Телевізійний дизайн» стали канали «Сіті», «Хокей», СТБ та «2+2». Про це йдеться на сайті конкурсу.

 

У номінації «Візуальна бренд-ідентифікація каналу» здобули перемогу: канал «Хокей» за повний комплект телевізійної графіки для ефіру у виконанні студії Energy Post Production: та канал «Сіті» (наразі «Плюсплюс») за новорічну ідентифікацію 2011-2012 у виконанні Євгенії Хоменко.

 

 


 


 

«Довгий час хокей в Україні перебував у занепаді, у замороженому стані.  Відродження та повернення великого спорту ми вирішили зобразити у вигляді заморожених у лід хокеїстів, які прокидаються від сплячки під натиском шайби, що  розриває цей лід. Так повертається великий хокей на арени, так з'являться наш канал «Хокей» в ефірі. Ми чітко сформулювали нашу ідею та поставили задачу перед компанією «ENERGY POST Production», яка успішно реалізувала все задумане»,  - коментує генеральний продюсер каналу оформлення каналу Орест Сохар.

 



Також канал «Сіті» виграв у номінації «Оформлення телепрограми» з проектом дизайну кулінарного шоу Ukrainian fashion food (дизайнер - Євгенія Хоменко).

 

 

У цій категорії перемогу також здобув канал СТБ з програмами «Дектектор Брехні» (заставки, перебивки, титри) та «Все буде добре».

 


 

«Учасникам експериментального психологічного проекту «Детектор брехні» доведеться правдиво відповідати на складні, а часом і неприємні запитання на довільні теми, в тому числі і що стосуються їхнього особистого життя. Героям доведеться оголити всю заплутану та складну правду про себе на детекторі брехні (поліграфі) в присутності рідних або близьких. Саме тому ідеєю дизайну є оголення назви програми серед заплутанного павутиння людської долі», - йдеться у коментарі до задуму оформлення.

 

«В основі заставки чарівна квітка "цветик-семицветик" з казки Валентина Катаєва та знятого по її мотивам мультфільма. Сім його пелюсток - це сім бажань, які вона може виконати. Так само в шоу "Все буде добре" роль пелюстків символічно виконують експерти з різних сфер життя, які дають практичні поради, застосовні в повсякденному житті і в побуті, а також наочно демонструють рішення домашніх і сімейних проблем».

 

У номінації «Дизайн промо-ролика» першість здобув проект СТБ «Хата на тата».

 

У категорії «Дизайн концепт» (для нереалізованих проектів) виграв проект «Шалене відео по-українськи», який готувався для «2+2».

 

«Проект базувався на коментарях до безглуздих, смішних та всіляких інших інтернет-роликів. Пів години ефіру гучний голос мав коментувати те, що можна самостійно подивитись на ютьюбі. Метою було створення коміксо-відео-подібної обгортки», - йдеться до опису програми.

 

Загалом на конкурс в категорії «Теледизайн» було подано 93 роботи, з них 46 фіналістів, 7 робіт The Very Best Of. Експертне жюрі конкурсу в категорії «Телевізійний дизайн» складалося з міжнародних фахівців, які свого часу працювали з відомими голлівудськими режисерами, створювали дизайн та оформлення провідних телеканалів світу (NBC, Eurosport, Discovery), працювали з відомими брендами (Lexus, Nokia, Bulgari, Guinness, Reebok, American Express).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY