detector.media
22.09.2012 01:09
Литвин заявив, що закон про наклеп ухвалено не буде
у його нинішній редакції

Голова Верховної Ради Володимир Литвин наголосив, що у нинішній редакції  законопроект про наклеп прийнятий не буде. Про це він заявив в ефірі 5-го каналу, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Наголошую, я упевнений, що остаточно це рішення не буде прийнято. Разом з тим, мене дивує і смішить реакція, втому числі, серед  політичної тусовки, на сам перед, які тоталітарні у своїй душі, і які прагнуть і підштовхують до прийняття подібних рішень», -сказав голова Верховної Ради.

 

«Якщо вже і розглядати закон у такій площині, то треба зафіксувати, що він не стосується державних службовців і політиків. Я думаю, що одразу інтерес до цього питання зникне в депутатському середовищі», - додав спікер.

 

Також пан Литвин назва законопроект «безмежною дурістю».

 

«Я повинен сказати, що перед цим законом стояв знак мінус, і не повинні були за нього голосувати - це перше. Друге - хтось із великих, якщо не помиляюся Ейнштейн, сказав, що дурість і всесвіт не мають меж, в тім, було сказано, щодо всесвіту я не впевнений. Я думаю, це була демонстрація саме того, що дурість продемонстрували безмежну, оскільки цілком очевидно, що на виході не буде прийнято рішення у вигляді закону», - сказав Володимир Литвин.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента Ганна Герман заявила, що президент Віктор Янукович не підпише закон про наклеп у нинішній його редакції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY