detector.media
21.09.2012 21:35
Ірма Крат облила мера Ніжина помиями (+ВІДЕО)
Журналістці загрожує позбавлення волі на термін до чотирьох років

Головний редактор газети «Свобода слова», кандидат у депутати  Ірма Крат вилила відро багнюки на голову міського голови Ніжина Михайла Приходька. Про це повідомляє ТСН.

 

Як ішлося в сюжеті «1+1», кореспондентка зайшла до сесійної зали та вилила на мера помиї. При цьому вона пообіцяла, що наступного разу у відрі буде кислота.

 

Після інциденту засідання закінчилося, мер залишив залу, а журналістку доправили до райвідділу для складання протоколу. Як повідомили чернігівські правоохоронці, вони порушили кримінальну справу за статтею 296 ч. 2 (хуліганство), і взяли з журналістки підпис про невиїзд. Їй загрожує  позбавленням волі на термін до чотирьох років.

 

Сама пані Крат у коментарях «1+1» сказала, таким чином влаштувала «відповідь на наклеп». «Написали, що я взяла хабар 100 тисяч. Мене облили брудом, як журналіста. От нехай тепер отримує у відповідь», - заявила журналістика.

 

Також на своїй сторінці у Facebook журналістка зазначила, що мер «заявив по телебаченню, що я взяла хабар: 12 тисяч, потім 40 тисяч, і чекаю на останній транш - 160 тисяч. Випустив окремим тиражем газету за кошти міської ради, написав про це, і роздав по місту».

 

Михайло Приходько, у свою чергу заявив, що «став жертвою замовної акції».

 

Ірма Крат є самовисуванцем округу №151 у Лохвиці Полтавської області.

 

З відео інциденту можна ознайомитися тут.

 

«Детектор медіа» звернеться по коментарі до учасників конфлікту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY