detector.media
21.09.2012 11:53
«Бурда-Україна» оголосила про запуск журналу luxury-сегменту Revolution
Головний редактор - Денис Пєшков

Видавництво «Бурда-Україна» запустило нове видання luxury-сегменту - журнал Revolution. Про це повідомляє прес-служба видавничого дому.

 

Перший номер української версії видання надійшов у продаж 18 вересня 2012 року.

 

Журнал Revolution - одне зі світових видань, присвячених механічним годинникам. Слоган журналу: «Годинник як абсолютний символ стилю».

 

За інформацією сайту журналу, Revolution був заснований у Сінгапурі в березні 2005 року. Восени 2006 року була запущена американська версія журналу, у 2007-му видавництво «Файн Лайф Медіа» почало видавати «Революшн» російською мовою. Наразі Revolution виходить у Росії, Сінгапурі, США, Італії, Китаї та Гонконгу, Іспанії, Мексиці та Швейцарії.

 

Починаючи з 2012 року ліцензія на російську версію журналу Revolution перейшла до видавничого дому «Бурда», російському підрозділу міжнародного медіаконцерну Hubert Burda Media. Як зазначається, розширення сегменту журналів класу luxury наразі є одним з пріоритетних завдань видавничого дому, тому було прийнято рішення про придбання ліцензії на випуск Revolution в Росії та Україні.

 

До 70% тиражу поширюється шляхом кур'єрської доставки по базі Revolution. У вільному продажу журнал представлений з 18 вересня в містах-мільйонниках (у місцях продажу преси luxury-сегмента). Revolution видаватимуть щоквартально накладом 5000 прим.

 

Головним редактором журналу став Денис Пєшков.

 

«Незважаючи на те що український варіант журналу завжди буде володіти загальними рисами, властивими виданням наших "братів" у Сінгапурі, Італії, Іспанії, Швейцарії, Мексиці, Китаї, США та Росії, в наші плани входить внесення низки змін. Найзначніша з них - намір якомога докладніше висвітлювати події, безпосередньо пов'язані з Україною, і приділяти увагу людям, діяльність яких служить справі просування сучасного годинникового мистецтва в цій країні», - коментує Денис Пєшков.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY