detector.media
19.09.2012 15:48
Нові шоу Friends Production стартують на ТЕТ наступного тижня
«Вайфайтери» - 24 вересня, «Альо, директор?!» - 29 вересня

Реаліті-шоу за участі співачки Лободи «Альо, директор?!» на каналі ТЕТ стартує 29 вересня і виходитиме щосуботи о 22:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ще одна прем'єра каналу ТЕТ - інтерактивний таблоїд «Вайфайтери» - вийде в ефір 24 вересня і транслюватиметься по буднях о 16:40.

 

Нагадаємо, у шоу «Альо, директор?!» шукатимуть директора для Світлани Лободи. Ідеальний директор, за версією співачки, повинен поєднувати в собі найкращі якості акул шоу-бізнесу - вміння значно полегшити життя зірки, приймати за неї складні творчі та стратегічні рішення, бути їй надійним другом, опорою та помічником. Якщо потрібно, він і кліп зніме, і квартиру прибере. Саме таку універсальну людину і шукає співачка.

 

За умовами проекту «Вайфайтери» блогери-ведучі, не виходячи з дому, знаходять найкращі ролики й фото в мережі, і роблять з них репортажі - від розслідувань особистого життя зірок шоу-бізнесу до рейтингу смішних домашніх тварин. Завдання Вайфайтерів - стати улюбленцями глядачів і інтернет-користувачів. Ведучими програми стануть: Данило Грачов (критикуватиме стиль та одяг зірок), Анатолій Анатоліч (обговорюватиме прем'єрні відео кліпи), Олег Синянський («займається глибинними дослідженнями світу розваг»), Настя Востокова (стежить за новинами шоу-бізнесу), Міша Матвєєв (вистежує зірок у соціальних мережах).

 

Обидва шоу для каналу виробляє Friends Production.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY