detector.media
18.09.2012 18:59
«Люди світу» з Юлією Литвиненко стартують на «Інтері» 30 вересня
У першому випуску, як і в минулорічній прем’єрі tkachenko.ua, – Михайло Саакашвілі

У неділю, 30 вересня, на телеканалі «Інтер» вийде прем'єра спецпроекту Юлії Литвиненко «Люди світу». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Гостем першого випуску стане президент Грузії Михайло Саакашвілі.

 

Проект виходитиме по неділях об 11:35.

 

Про намір запустити проект «Люди світу» на основі програми «Позаочі» Юлії Литвиненко повідомив у березні 2012 року колишній генеральний продюсер «Інтера» Володимир Зеленський.

 

«Ми хотіли би вивести програму "Позаочі" за межі студійної програми. І залучити до участі в ній не лише українських та російських зірок, - зазначив пан Зеленський. - Тобто, це не просто програма "Позаочі" з інтерактивом у студії та документальними проектами. Це зніматиметься круто, як і має бути на телебаченні, і розмова відбуватиметься вдома в героя програми».

 

«Позаочі» - це інтерв'ю з відомими особами, які готувала Юлія Литвиненко. Проект виходив на «Інтері» з 2007 року, раніше він транслювався на К1.

 

Наприкінці 1990-х на «Інтері» виходив проект «Обличчя світу» (інтерв'ю зі світовими знаковими людьми) з Олександром Ткаченком - нинішнім генеральним директором групи «1+1». Авторську програму схожого формату під назвою tkachenko.ua пан Ткаченко запустив у 2011 році на «1+1». Цікаво, що гостем прем'єрного випуску також був Михайло Саакашвілі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY