detector.media
17.09.2012 18:48
ICTV запустить власну адаптацію формату WipeOut – ігрове шоу «Замочені»
ICTV запустить власну адаптацію формату WipeOut – ігрове шоу «Замочені»
Ведучим проекту буде комік і шоумен Єгор Крутоголов

Телеканал ICTV запускає ігрове шоу «Замочені» - власну адаптацію формату спортивно-розважального шоу WipeOut («Повне знищення») компанії Endemol. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба каналу.

 

Це вже друга адаптація WipeOut в Україні. У 2010 році формат було реалізовано телеканалом «Інтер» під назвою «Битва українських міст» (БУМ) та «БУМ. Битва слов'ян». Тоді в іграх змагалися команди, що представляли різні українські міста (у першому сезоні) і різні слов'янські країни (у другому сезоні).

 

У грі за версією ICTV беруть участь 20 звичайних людей різних професій. Той із них, хто дійде до фіналу й покаже в ньому найкращий час, отримає головний приз - 100 тис. грн.

 

Зйомки «Замочених» відбуватимуться в Аргентині (там же знімався й інтерівський БУМ). Ведучим проекту буде комік і шоумен Єгор Крутоголов.

 

Телеканал оголосив кастинг на участь у грі. «Нам не потрібні таланти. Тут не допоможуть танці і пісні. Головне - не тонути! Стрибати, падати, падати і ... падати. У болото, у воду, з висоти», - йдеться в повідомленні каналу. Вік, статура, стать, навички або таланти потенційних учасників значення не мають.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.buddytv.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY