detector.media
17.09.2012 18:12
Журнал Joy випускатиметься видавництвом Bauer Media Group замість «Бурда Україна» (ДОПОВНЕНО)
Зміна видавця в Україні стала наслідком зміни власника видання в Німеччині

Журнал Joy в Україні випускатиме новий видавець. Починаючи із січня 2013 року замість видавничого дому «Бурда Україна» його видаватиме Bauer Media Group. Про це «Детектор медіа» повідомили в Bauer Media Group.

 

Січневий випуск надійде в продаж 22 грудня 2012 року і буде підтриманий рекламною кампанією, що включає ролики на телебаченні, зовнішню і друковану рекламу, а також просування в місцях продажу.

 

Журнал Joy почав видаватися з 1995 року в Німеччині і зараз є одним з найпопулярніших глянцевих журналів кишенькового формату в 13 країнах світу. В Україні журнал був запущений у 2006 році компанією Hubert Burda Media.

 

Зміна видавця в Україні стала наслідком зміни власника видання в Німеччині. У червні 2012 року Bauer Media Group придбала 100% компаній German Premium Magazines AG і MVG Medien mbh & Co, що випускають німецькомовні часописи Cosmopolitan, Joy і Shape. Операція з придбання також поширилася на всю міжнародну діяльність із ліцензуванню Joy.

 

«Початок випуску Joy в Україні є частиною довгострокової стратегії Bauer Media Group, спрямованої на розширення портфеля глянцевих журналів і створення нових комерційних можливостей як у друкованому, так і в цифровому сегменті», - йдеться в повідомленні компанії.

 

«Ми раді вітати Joy і нову редакційну команду. Висококваліфікований колектив і впевненість у своїх силах, дозволяє нам з оптимізмом дивитися в майбутнє. Ми впевнені, що зможемо добитися ще більшого успіху. Також ми розраховуємо на продовження співпраці з існуючими комерційними партнерами Joy для досягнення загального успіху в подальшому», - каже Світлана Космачева, генеральний директор Bauer Media Group в Україні.

 

Головним редактором Joy у Росії та Україні призначено Дар'ю Королькову, яка до цього протягом трьох років була головним редактором журналу Mini в Росії. Над проектом працюватиме абсолютно нова команда, уточнили «Телекритиці» в компанії.

 

На запитання «Детектор медіа» про подальшу долю старої редакції в компанії «Бурда-Україна» повідомили, що редакція журналу Joy, окрім роботи над поточними випусками та спецпроектами видання, вже працює над реалізацією інших проектів видавництва «Бурда-Україна».


«Бурда-Україна» зараз розглядає варіанти розширення свого портфелю жіночих видань. «Кожного року "Бурда-Україна" ретельно розраховує та запускає декілька нових проектів. У цьому році, наприклад, ми розширили чоловічу лінійку глянцевими виданнями "Автомир. Драйв " та Revolution. Про прем’єри наступного року ми вас неодмінно проінформуємо», - заявили в компанії.

 

Довідка:

Німецька компанія Bauer Media Group, заснована у 1875 році, випускає близько 400 журналів і більше сотні онлайн-проектів у 15 країнах світу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY