detector.media
13.09.2012 18:50
Тижневик «Коментарі» запустив київський додаток
Головред наголосив, що це не пов’язано з виборами

Тижневик «Коментарі:» («Комментарии:») почав випуск спеціального щотижневого додатку «Коментарі: Київ». Про це йдеться в повідомленні видавця - «Еволюшн медіа».

 

Перший номер додатка вийшов 7 вересня, обсяг - 8 шпальт (обсяг основних «Коментарів» - 40 шпальт). Видання друкується українською та російською мовами, уточнив «Телекритиці» головний редактор «Коментарів» Вадим Денисенко.

 

Київський спецпроект буде розповсюджуватися як безкоштовний додаток до «Коментарів» в усіх роздрібних мережах Києва і Київської області, де продається видання, а також в офісних центрах, де зосереджена цільова аудиторія тижневика. Наклад додатка - 33 тис. примірників (заявлений наклад основних «Коментарів» - 60 тис.).

 

«"Коментарі: Київ" - це поточна аналітика життя Києва, газета в газеті, яка розповідає про все, що відбувається в міський політиці, економіці та інфраструктурі, соціальні проблеми і культурні події. Інформація подаватиметься в характерному стилі газети "Коментарі: " - через всебічний аналіз подій і фактів, залучення експертів, прогноз розвитку подій», - повідомив Вадим Денисенко.

 

За словами головного редактора, у додатку вже з другого номера буде присутня реклама - на останній шпальті і всередині.

 

Відповідаючи на запитання «Детектор медіа», Вадим Денисенко наголосив, що запуск київського проекту не пов'язаний ані з парламентськими виборами, ані з імовірними виборами міського голови. Хоча інформація про кандидатів-мажоритарників по Києву у виданні буде, зазначив головред.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY