detector.media
13.09.2012 11:23
Маркетингове агентство Clever Force очолив Геннадій Довгань
Маркетингове агентство Clever Force очолив Геннадій Довгань

Геннадій Довгань призначений керуючим директором агентства торгового і польового маркетингу Clever Force, яке входить до складу групи агентств маркетингових сервісів Talan Group і є частиною комунікаційного холдингу Atlantic Group. Про це йдеться в повідомленні холдингу.

 

Геннадій Довгань має 7-річний досвід роботи на FMCG ринку. З 2008 року керував винним портфелем брендів Першого національного виноробного холдингу. А з 2011 року працював у групі компаній «Інкерман Інтернешнл» директором з маркетингу. Пан Довгань закінчив Міжнародний інститут бізнесу за програмою бізнес-адміністрування, Чартерний інститут маркетингу (CIM, Великобританія) за спеціальністю «Маркетинг».

 

Геннадій Довгань вважає важливим привнести в діяльність агентства досвід роботи на стороні «замовника» і психологію«клієнта», сконцентруватися і розвивати трейд-маркетинг.

 

Агентство торгового маркетингу Clever Force працює з 2004 року і надає повний спектр послуг, спрямованих на розвиток каналів збуту. Є частиною комунікаційного холдингу Atlantic Group (AGL) і входить до складу Talan Group.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY