detector.media
10.09.2012 17:47
Шоу перевтілень з Єфросиніною під назвою «Шоумастгоуон» стартує на Новому 7 жовтня
Шоу перевтілень з Єфросиніною під назвою «Шоумастгоуон» стартує на Новому 7 жовтня
Серед учасників – Надія Мейхер, Тимур Родрігес, Олександр Кривошапко, Надія Дорофеєва

Шоу перевтілень «Шоумастгоуон» («Шоумаsтгоуон») стартує на Новому каналі в неділю, 7 жовтня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Шоумастгоуон» - українська адаптація іспанського формату Your Face Sounds Familiar. Керівник та ведуча проекту - Маша Єфросиніна (на фото). Проект готувався під робочою назвою «Я - Легенда».

 

Шоу виходитиме в ефір щонеділі о 20:00.

 

Вісім артистів будуть перевтілюватися у співаків різних часів і народів - від Lady Gaga і Фредді Мерк'юрі до Валерія Леонтьєва та Софії Ротару. Серед них буде четверо жінок і четверо чоловіків. У кожній команді є молоді виконавці, досвідчені співаки та несподівані персонажі.

 

«В іспанському варіанті шоу брав участь Хуліо Іглесіас-молодший. Хлопець, який 10 років намагався зробити пісенну кар'єру - не вийшло. Його поховали під популярністю тата й Енріке. Він був помічений виключно в якихось скандалах. Йому - 39 років. І він став зіркою в Іспанії після цього шоу, обійшовши за рейтингами і тата, і брата», - розповіла Маша Єфросиніна.

 

Серед учасників проекту, за її словами, - Надія Мейхер, Тимур Родрігес, Олександр Кривошапко, Надія Дорофеєва (гурт «Час і скло»). Решту артистів не називають. Кожного ефіру журі виставлятимуть співакам бали, які наприкінці шоу переводитимуться в грошовий еквівалент.

 

До складу журі увійдуть ведуча Нового каналу Оля Фреймут і комедійний актор театру і кіно, актор «Великої різниці» В'ячеслав Манучаров. Імена ще двох суддів поки що не розголошують.

 

Виконавчий продюсер шоу - Вікторія Вишнякова, креативний продюсер - Валерій Корсунський, режисер-постановник - Олег Боднарчук. За добірку музичних образів відповідають ведучий і президент Gala Media Group Павло Шилько (DJ Паша) і директор Gala Radio Петро Яловець.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY