detector.media
07.09.2012 16:21
Канал Ахметова покаже «Гордість Донбасу»
Ведуча – донецька світська персона Ольга Внукова

У новому телевізійному сезоні регіональний телеканал «Донбас» запускає пізнавальну програму «Гордість Донбасу». Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу.

 

Проект розраховано на тих, хто цікавиться сучасною історією Донбасу та бажає знати факти з життя видатних сучасників, вихідців цього регіону. У програмі виходитимуть інтерв'ю з ними.

 

«Канал має добрі стосунки з багатьма вихідцями з донецького регіону. У Москві, наприклад, ми товаришуємо з Тутта Ларсен, Йосипом Кобзоном, Олександром Реввою. В Україні наші знайомі - це багато хто зі спортсменів та інших зірок національного рівня», - розповідає продюсер проекту Олександр Кузьмін.

 

Ведучою «Гордості Донбасу» є «активна учасниця світського життя Донецька» Ольга Внукова. За її словами, проект має демонструвати, наскільки різні люди живуть у регіоні. «Ми покажемо Донбасу його відомих людей такими, якими вони є щодня. Для нас важливо долати стереотипи про цей регіон - вугільний край. Це не лише індустріальний лідер, а ще і колиска багатьох талантів від науки, театру, естради, кіно», - коментує пані Внукова.

 

«Гордість Донбасу» стартує з 8 вересня і виходитиме щосуботи о 18:30.

 


 

За інформацією прес-служби, канал «Донбас» виготовляє понад 40% власного продукту, веде мовлення в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Дніпропетровській областях. В ефір виходить велика кількість прямих трансляцій, серед яких фестивалі, карнавали, концерти, телемости.

 

Телеканал «Донбас» входить до складу холдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY