detector.media
07.09.2012 15:04
Канал «Донбас» запускає новий проект для дітей
З 15 вересня щосуботи о 16:30

Телеканал «Донбас» запускає нову програму для дітей «Скарби Фунтури». Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба каналу.

 

За словами директора телеканалу Юрія Сугака, розвиток цього формату пояснюється особливою популярністю іншого проекту «Донбасу», дитячої розважально-пізнавальної програми «Телепазлики».

 

«Приклад надзвичайно успішних "Телепазликів" дав нам зрозуміти, що регіону потрібні проекти для дитячої аудиторії. Продукт, який часом перевищую середні рейтинги на каналі, дає частку переглядів більше 20%, доводить, що в нас є стійка аудиторія молодих глядачів, на яких теж повинен орієнтуватись канал. Саме тому ми вирішили робити ще один проект для дітей у партнерстві з відомим брендом, на базі комплексу дитячих розваг "Фунтура"», - пояснює вибір каналу пан Сугак.

 

Автор і ведучій проекту Олександр Кузьмін стверджує, що концепцію нового шоу можна окреслити не лише як розважально-пізнавальне, але і як пригодницьке: «Ми маємо величезну територію комплексу, насичену різноманітними розвагами, що дозволить зробити шоу по-справжньому динамічними. Я думаю, діти отримають море емоцій від участі в нашому проекті».

 

«Скарби Фунтури» стартують з 15 вересня і виходитимуть щосуботи о 16:30.

 

За інформацією прес-служби, канал «Донбас» виготовляє понад 40% власного продукту, веде мовлення в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Дніпропетровській областях. В ефір виходить велика кількість прямих трансляцій, серед яких фестивалі, карнавали, концерти, телемости.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY