detector.media
05.09.2012 20:27
«Великий футбол» поки не шукатиме заміни Неліпі
Денисов вважає це неетичним

Редакція програми «Великий футбол» поки не шукатиме заміни ведучому Максиму Неліпі. Про це «Детектор медіа» повідомив ведучий «Великого футболу» Олександр Денисов.

 

«Я вважаю навіть неетичним одразу в наступну ж програму посадити когось на його (Максима Неліпи. - ТК) місце. Тому що він прекрасно впорався зі своєю роллю під час Євро, я з великою повагою до нього ставлюся», - пояснив пан Денисов.

 

У ток-шоу «Великий футбол» Максим Неліпа відповідав за інтерактив і зв'язок з глядачами: протягом ефіру йому кілька разів надавали слово для озвучування інформації із соціальних мереж.

 

Олександр Денисов обіцяє, що програма не втратить зв'язку зі своєю аудиторією із соцмереж: «Думаю, що буде або пауза, або поки що ми візьмемо це (зв'язок з інтернет-аудиторією під час ефіру. - ТК) на себе. А потім подивимося. Можливо, конкурс проведемо на місце Макса».

 

Максим Неліпа вирішив залишити «Великий футбол» після першого випуску в новому сезоні, що вийшов 2 вересня. Ведучого не влаштовувала його роль у проекті. «Вибачте, але я шоумен, а не ведучий третього плану», - заявив Максим Неліпа.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY