detector.media
05.09.2012 20:14
Слухання у справі про вбивство Розвадовського відкладено на невизначений термін
У зв'язку з відходом у декретну відпустку головуючої судді

Дарницький районний суд Києва відклав на невизначений термін попереднє засідання у кримінальній справі про вбивство в Києві фотокореспондента газети «2000» Віталія Розвадовського. Про це «Українським новинам» повідомив адвокат потерпілої сторони Євген Солодко.

 

Цього разу суд не зміг приступити до початку розгляду справи у зв'язку з відходом у декретну відпустку головуючої судді.

 

Про те, хто буде призначений новим головуючим суддею у справі, а також про дату і час судового засідання сторони процесу будуть повідомлені пізніше.

 

Попереднє засідання у цій справі мало відбутися ще 28 травня, однак воно кілька разів переносилося, зокрема у зв'язку з тим, що судді, які розглядають його, перебували на стажуванні, а також тому, що адвокат одного з підсудних був зайнятий в іншому процесі.

 

Фотокореспондент тижневика «2000» Віталій Розвадовський загинув у ніч з 28 на 29 листопада 2011 року. Йому завдали численних ножових поранень близько 23:00 у під'їзді будинку, розташованого за адресою Харківське шосе, 168г. Після того, як його доставили у лікарню, він помер від втрати крові.

 

Основною версією слідства був побутовий конфлікт зі знайомим фотографа, 17-річним Ярославом Полушкіним. Відповідно, пан Полушкін є основним підозрюваним у справі.

 

Адвокат обвинуваченого у справі Ярослава Полушкіна Віктор Чевгуз наполягає на тому, що його довіритель не скоював умисного вбивства, а лише оборонявся. Натомість адвокат родичів загиблого Євгеній Солодко переконаний, що вбивство фотографа було сплановане і вчинене з корисливих мотивів.

 

Прокуратура в травні скерувала справу до Дарницького районного суду Києва для розгляду її по суті. За офіційною версією обставин вбивства, обвинуваченими у справі є четверо киян, один з них неповнолітній, які вчинили вбивство з корисливих мотивів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY