detector.media
05.09.2012 12:23
НСЖУ та Інститут розвитку регіональної преси підписали меморандум про співпрацю
Партнерство дозволить посилити правовий захист журналістів

4 вересня Національна спілка журналістів України та Інститут розвитку регіональної преси підписали  меморандум про співпрацю. Про це повідомляє прес-служба НСЖУ.

 

Відповідно до меморандуму НСЖУ та ІРРП сприятимуть одна одній в організації різноманітних навчальних ініціатив для працівників ЗМІ, зокрема, обмінюватимуться інформацією про заплановані заходи та узгоджуватимуть можливість надання ресурсної та організаційної підтримки (поширення інформації, відбір учасників проектів, залучення тренерів, надання конференц-сервісу тощо).

 

Також ІРРП надасть членам НСЖУ, редакціям ЗМІ доступ до наявних сервісів правової допомоги ЗМІ, який включає наступне:

-  юридичні консультації з питань захисту прав журналістів та доступу до публічної інформації;

-  проведення експертизи журналістських матеріалів на предмет юридичних ризиків та надання висновків до публікаційної  (доефірної) експертизи;

-  надання правової допомоги у судових справах на захист прав журналістів та ЗМІ (в т.ч.  ведення справ у Європейському суді з прав людини);

 

«Інститут розвитку регіональної преси здобув авторитет серед регіональних представників медіа-галузі завдяки ефективній системі навчальних семінарів та потужній команді медіа-юристів, - зазначив голова НСЖУ Олег Наливайко. - Наше партнерство дозволить, насамперед, посилити правовий захист журналістів».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY