detector.media
03.09.2012 20:40
Tochka.net закриє «Новини» і Man?
Керівництво холдингу United Online Ventures вирішило змінити стратегію розвитку і позиціонування порталу

На порталі Tochka.net відбудуться зміни: буде закрито частину підсайтів, зокрема «Новини» і Man. Про це «Детектор медіа» повідомили джерела в редакції порталу.

 

У холдингу United Online Ventures, частиною якого нещодавно стала Tochka.net і куди входять також I.ua та Bigmir.net, інформацію про закриття проектів Tochka.net не підтвердили й не спростували, зазначивши, що після формування холдингу власниками прийнято рішення про зміну стратегії розвитку порталів і їхнього позиціонування.

 

«Зміни торкнуться всіх порталів холдингу, хоч і відбуватимуться не одночасно. Зміни, які стосуються Tochka.net, будуть направлені на підвищення привабливості порталу з одного боку й оптимізацію використання власних ресурсів з іншого», - повідомили «Детектор медіа» в United Online Ventures. Детальнішу інформацію холдинг обіцяє надати, коли фіналізує тактику переходу на оновлений варіант порталу.

 

Джерела «Детектор медіа» тим часом свідчать, що «Новини» і Man буде закрито точно, існування підсайтів «Афіша» і «Подорожі» - під питанням. Імовірно, Tochka.net буде розвиватися як жіночий проект. Причина - висока вартість виробництва власного новинного контенту і фотографій.

 

Такі плани обговорюються на нарадах, але офіційно колективу Tochka.net їх ще не оголошували, оскільки немає рішення по строках. Зміни можуть відбутися як у вересні, так і після виборів. Однак у разі закриття підсайтів частину колективу можуть звільнити, частині - запропонувати роботу в інших проектах.

 

Інтернет-портал Tochka.net розпочав роботу у квітні 2009 року і входив до складу інтернет-холдингу Digital Ventures (що належав компанії СКМ Ріната Ахметова і згодом увійшов до медіахолдингу «Медіа Група Україна»). Восени 2009 року Digital Ventures почав інтеграцію своїх сайтів у портал Tochka.net.

 

У лютому 2012 року «Український медіахолдинг» (УМХ), KP Media і «Медіа Група Україна» заявили про об'єднання інтернет-активів (портали i.ua, bigmir.net і tochka.net) в єдину компанію United Online Ventures. В об'єднаній компанії УМХ і KP Media (належить УМХ і Петрові Порошенку) спільно володіють 75,1%, «Медіа Група Україна» - 24,9% з правом збільшити частку до 49%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY