detector.media
30.08.2012 17:42
Новий канал запускає шоу з Трегубовою та Карпою
Новий канал запускає шоу з Трегубовою та Карпою
Кулінарне «Готуй!» та розважально-пізнавальне «Наші в Раші»

Новий канал запускає в осінньому сезоні лінійку нових проектів вихідного дня - «Готуй!», «Наші в Раші», «Недільний офіс» та «ШоуШара». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проектами опікується команда, яка готувала програми «КабріоЛіто», «Ревізор», «Пікнік». Керівник слоту вихідного дня - Вікторія Бурдукова, продюсер слоту - Марія Павлічук, шеф-редактор слоту - Анна Жижа, продюсери програм - Катерина Сопельник та Ірина Титаренко.

 

«Готуй!» - це кулінарне шоу. Завдання програми - «смачно нагодувати глядачів, не забуваючи про естетику подачі страв». За задумом проекту ведучі розвінчуватимуть популярні міфи про їжу і способи приготування, вчитимуть гарним кулінарним манерам, показуватимуть, як правильно вибирати продукти, які питання варто ставити в супермаркеті і на базарі.

 

Ведучими «Готуй!» стануть професійний кухар Володимир Ядловський і телеведуча Даша Трегубова.

 

 

 

Даша Трегубова і Володимир Ядловський

 

Володимир Ядловський навчався кухарській майстерності в Парижі в школі Дюкасса, Лондоні і Бангкоку. Працював в іспанському ресторані El Bulli. У 2010 році увійшов до списку 25 найкращих шеф-кухарів України за версією журналу «Фокус». У 2011-му став одним з 10 найкращих топ-менеджерів ресторанного бізнесу за версією «Инвестгазеты».

 

«Для такого фахівця, як Володимир, і співведуча повинна бути під стать. Ми вибрали Дашу Трегубову, тому що їй щиро цікава кулінарія. У Даші є свої стереотипи в кулінарії. Вона не соромиться говорити вголос те, що знає про їжу, навіть сперечатися з професійним кухарем», - пояснює вибір продюсер шоу Марія Павлічук.

 

«Готуй!» виходитиме по суботах об 11:00.

 

«У соціальних мережах ми збираємося запустити сторіночку проекту. На ній будемо запрошувати наших телеглядачів на дегустації, влаштовувати конкурси. Такого тісного спілкування з глядачем не було ще ні на одному кулінарному шоу. Умови того, як ви зможете спробувати приготовлене на екрані, ми оголосимо вже в першій нашій програмі», - говорить керівник проекту Вікторія Бурдукова.

 

Також Новий канал запускає шоу «Наші в Раші» з ведучою - письменницею і співачкою Іреною Карпою.

 

 

 

Ірена Карпа

 

У цьому проекті розповідатимуть про українців, «які зробили російський шоу-бізнес», говорить продюсер шоу Катерина Сопельник. Це пізнавальна програма, яка поєднує в собі елементи шоу про подорожі та інтерв'ю. У програмі передбачаються провокаційні ситуації, привіти героям від близьких людей з України, тести на ностальгію, патріотизм тощо. Поки імена знаменитостей знімальна група не розголошує.

 

«Наші в Раші» виходитиме по суботах о 12:00.

 

У «Недільному офісі» (попередня робоча назва - «Офісні ігри») під час гри співробітник офісу протистоятиме ведучому. Якщо гравець зможе виконати завдання, він отримує призові гроші. Загалом колектив може виграти 5000 гривень. Продюсери проекту - Марія Павлічук, Ірина Титаренко, ведучий - Антон Середа.

 

Шоу виходитиме по неділях об 11:00.

 

 

 

Учасники «Недільного офісу» з ведучим Антоном Середою

 

«ШоуШара» - це розважальний проект про шопінг, участь у якому братимуть сімейні пари. Зйомки проходять в одному з супермаркетів столиці. У кожному випуску шоу три пари по черзі виконують завдання ведучого. Учасникам потрібно знайти десять обов'язкових товарів за десять хвилин. Паралельно команди повинні набрати для себе товарів на суму призового фонду - 8 тисяч гривень. Одна зі складностей для команд - учасник може брати товар тільки однією рукою, друга буде прикутою до візка. Ведучі - Дмтро Коляденко та Євгеній Сморигін.

 

Програма йтиме по неділях о 12:00.

 

 

 

Євген Сморигін

 

Дати прем'єр канал поки не оголошує.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY