detector.media
30.08.2012 14:39
У «Великій політиці» на «Інтері» з’являться політичний ринг і кінозал
У «Великій політиці» на «Інтері» з’являться політичний ринг і кінозал
31 серпня очікуються Арсеній Яценюк і Сергій Тігіпко

Програма «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтері» 31 серпня вийде в ефір у новому форматі. Про це в інтерв'ю «Телекритиці» розповів автор і ведучий проекту Євген Кисельов.

 

Тепер ток-шоу виходитиме в новий час: починатиметься о 21:00, відразу після випусків новин «Подробиці» і «Подробиці. Неформат», і триватиме майже до другої години ночі. «Формат "Великої політики" буде суттєво оновлений. У першому блоці програми в прямому ефірі будуть проходити "політичні дуелі" між лідерами передвиборних списків провідних партій, які претендують на депутатські мандати Верховної Ради наступного скликання», - сказав пан Кисельов.

 

У першому випуску 31 серпня Євген Кисельов очікує побачити Арсенія Яценюка і Сергія Тігіпка, яким уже направлені запрошення. У подальших випусках глядачі також побачать дискусії між представниками провладних і найрейтинговіших опозиційних партій.

 

Окрім політичного рингу у «Великій політиці» з'являється нова рубрика «Політичний кінозал», у якому транслюватимуться художні і документальні фільми на політичні теми. Ця рубрика планується в третьому блоці програми. Передбачається, що до або після трансляції фільму гості дискутуватимуть щодо проблеми, порушеної в кінострічці.

 

Євген Кисельов також зазначив, що, як і раніше, до студії будуть запрошуватися журналісти й експерти.

 

Інтерв'ю з Євгеном Кисельовим читайте 31 серпня на «Телекритиці».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY