detector.media
29.08.2012 14:28
НЕК розгляне питання про нідерландські відеоролики «Утримай його вдома»
Які залишилися в інтернет-мережі

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі винесе на чергове засідання питання щодо відповідності чинному законодавству про захист суспільної моралі відеороликів під назвою «Утримай його вдома». Про це йдеться на офіційному сайті комісії.

 

«11 відеороликів під такою назвою, які напередодні Чемпіонату Європи з футболу 2012 року демонструвалися на телеканалах Нідерландів і були розміщені в мережі інтернет, стали предметом експертного дослідження фахівців Національної комісії. Зміст роликів (як повідомляли українські ЗМІ) був негативно оцінений не тільки представниками Міністерства закордонних справ України, а і представниками Федерації футболу Нідерландів, внаслідок чого компанія, що замовила виробництво роликів, оприлюднила вибачення українській стороні, а ролики було знято з трансляції. Однак їх відеозаписи й досі знаходяться в мережі Інтернет, демонструючи зневажливе ставлення до українських жінок та формуючи негативний імідж України», - повідомляє НЕК.

 

Нагадаємо, у квітні 2012 року на центральних телеканалах Нідерландів з'явилася реклама під назвою «Утримай його вдома», яка закликала голландських жінок умовити чоловіків не їхати на Євро-2012 в Україну. Українське МЗС засудило цей ролик.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY