detector.media
29.08.2012 13:16
Помер громадський діяч Герд Гройне
Помер громадський діяч Герд Гройне

24 серпня на 63-му році пішов з життя відомий громадський діяч, борець за права людини, президент Інституту міжнародної допомоги і солідарності (IFIAS), багатолітній партнер МГО «Інтерньюз-Україна» Герд Гройне.

 

«З неймовірною громадянською сміливістю і твердою відданістю Герд відстоював найважливіші цінності: свободу, демократію та права людини. Завдяки своїй наполегливій і невтомній діяльності на підтримку громадянського суспільства і розбудові демократії в Білорусі, країнах колишнього СРСР на Балканах, в Палестині, Герд залишиться в пам'яті багатьох колег як унікальна людина», - повідомляє «Інтерньюз-Україна».

 

«Ми втратили не тільки нашого партнера, а  й близького друга. Життя Герда  - це шлях вірного і сумлінного служіння обраній справі. Я пишаюся, що є членом IFIAS та мав честь працювати з Гердом. Від нас пішла чесна і щира людина, турботливий сім'янин і добрий товариш. Світла пам'ять!», - співчуває Костянтин Квурт, голова правління МГО «Інтерньюз-Україна»,  віце-президент Інституту міжнародної допомоги і солідарності (IFIAS).

 

«Детектор медіа» разом з «Інтерньюз-Україна» висловлює співчуття родині, близьким та друзям Герда Гройне. Світла пам'ять!

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY