detector.media
23.08.2012 15:33
Андрій Доманський вестиме гіпноз-шоу на російському каналі ТВ3 (ДОПОВНЕНО)
Андрій Доманський вестиме гіпноз-шоу на російському каналі ТВ3 (ДОПОВНЕНО)

Телеведучий каналу «1+1» Андрій Доманський вестиме в новому сезоні гіпноз-шоу «Згадати все» на російському федеральному телеканалі ТВ3, який очолює український телеменеджер Дарія Фіалко. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба ТВ3.

 

Зйомки проекту розпочинаються 27 серпня.

 

У новому шоу гіпнотизер Дмитро Домбровський занурюватиме учасника в гіпнотичний сон, у якому той виконуватиме все, що йому запропонує команда проекту «Згадати все». Усе, що герой вироблятиме під гіпнозом, буде записане. Але побачить він цей запис тільки в студії. І якщо він зможе згадати або відгадати те, що відбулося з ним під гіпнозом, то виграє цінний приз. Допомагати герою в цьому будуть відеопідказки і ведучий - Андрій Доманський.

 

На роль ведучого розглядалися Микола Басков, Дмитро Шепелєв і Олексій Чумаков. «Але вирішено було подарувати Росії нове обличчя, так у команді проекту з'явився популярний український ведучий Андрій Доманський», - йдеться в повідомленні.

 

«У меня в душе бурлеск, масса эмоций, по поводу моего приезда в Россию! - цитує прес-служба Андрія Доманського. - Ведь я когда-то был маленьким одесским мальчиком. К нам на пляж приезжали люди со всего Советского Союза, я помню и Вятку, и Нижний Тагил, и Москву, и Самару. Это были замечательные, веселые люди. Я общался со всеми, ловил им мидии, продавал семечки, а они приглашали меня к себе, говорили: «Андрюха, приезжай к нам в гости!». Но я все никак не мог приехать. И вот теперь сбывается моя давняя мечта, я приеду, да еще и ко всем сразу, войду к каждому в дом с помощью канала ТВ3, и надеюсь они вспомнят того загорелого парнишку, который благодаря им зарабатывал свои первые деньги. Я буду рад встрече!»

 

Схожий проект про гіпноз із Дмитром Домбровським під назвою «Що ти робив минулої п'ятниці?» виходив у 2010 році на українському каналі «1+1», де його вів російський шоумен Павло Воля. Шоу виробляла компанія «1+1 продакшн» за голландським форматом I Know What You Did Last Friday.

 

До цього Дмитро Домбровський був ведучим проекту «Гіпноз на ТНТ», що виходило в ефір 2007 року.

 

Андрій Доманський у новому сезоні «1+1» вестиме шоу знайомств «Давай, до побачення :)», продовження проекту «Мій зможе» і - разом з Катериною Осадчею - талант-шоу «Голос. Діти».

 

У коментарі «Детектор медіа» Андрій Доманський сказав: «Я рад поделиться неоценимым опытом, приобретенном на "1+1", с российской аудиторией в рамках краткосрочного сотрудничества. При этом я остаюсь верным и неизменным ведущим канала "1+1", в частности в новом сезоне этой осенью я буду вести новые шоу "1+1" "Давай, до побачення", "Голос. Дiти", и продолжением программы "Мiй зможе"».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY