detector.media
23.08.2012 13:54
«Теленеделя» випустила книгу про Богдана Ступку і фільм «Тарас Бульба»
Видання можна придбати з 23 серпня за 49 гривень

У пам'ять про українського актора Богдана Ступку журнал «Теленеделя» випустила новий том книжкової колекції «Улюблене кіно», присвячений кінофільму «Тарас Бульба». Про це повідомляє відділ маркетингу «Українського медіахолдингу».

 

Новий том книжкової колекції «Улюблене кіно» - «Богдан Ступка і фільм "Тарас Бульба"», де представлена історія створення екранізації вітчизняної класики, можна придбати з 23 серпня.

 

Вихід видання у світ приурочено до дня народження актора - 27 серпня йому виповнився б 71 рік. Журнал «Теленеделя» підготував випуск книги.

 

Як уточнили ТК в УМХ, рекомендована ціна книги - 49 гривень, видання продається у всіх мережах продажу преси та на сайті market.umh.ua (як і всі інші томи колекції).

 

«Це видання надає багатомільйонній аудиторії шанувальників творчості Богдана Ступки унікальну можливість доторкнутися до великого таланту майстра, познайомитися з невідомою широкому загалу історією створення фільму, ще раз подивитися одну з найкращих робіт Богдана Сильвестровича в кіно і поповнити свою відеотеку», - йдеться в повідомленні.

 

Книжкова колекція «Улюблене кіно» - це серія книг про найпопулярніші картини радянського кінематографу. У кожному томі - ліцензійний DVD з фільмом.

 

Колекція виходить з травня 2012 і включає в себе 45 томів («Іронія долі, або З легкою парою», «За двома зайцями», «Мері Поппінс, до побачення!» тощо).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY