detector.media
23.08.2012 11:20
Княжицький: Якщо податкова виграє суд, ТВі збанкрутує і закриється
З початком виборчої кампанії ТВі відключили 42 кабельні мережі

Гендиректор ТВі Микола Княжицький заявляє, що якщо податкова виграє суд проти каналу, то ТВі збанкрутує і закриється. Про це він сказав в ефірі каналу 22 серпня.

 

Пан Княжицький вважає, що канал зараз перебуває «під надзвичайним тиском».

 

«Незважаючи на те, що справу проти мене закрили, податкова продовжує з нами судитися. Якщо вони виграють суд (засідання пройде 12 вересня), то ми будемо змушені заплатити 9 мільйонів гривень. Для нашого каналу це надзвичайно великі гроші, це фактично банкрутство», - сказав він.

 

Микола Княжицький додав, що з початком виборчої кампанії канал відключили 42 кабельні мережі. Переважно це відбувається на сході: у Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, також були факти відключення ТВі в Коломиї.

 

На думку гендиректора ТВі, це відбувається за вказівкою представників Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. «За нашою інформацією, керівництво Нацради дає вказівки відключати ТВі», - зазначив він.

 

Наразі відключення продовжуються, до того ж, за словами пана Княжицького, нині надзвичайно впали рейтинги каналу, зокрема в Києві: «Ми залучаємо іноземні кошти і жодної копійки з українського державного бюджету не взяли. У нашого власника жодного іншого бізнесу, окрім ТВі, в Україні немає, тому натиснути на нього не можна. Тому єдиний спосіб - це закрити канал. І зараз ми є свідками знищення каналу, який не можна контролювати з Банкової».

 

Нагадаємо, розгляд Київським окружним апеляційним судом апеляційної скарги Державної податкової інспекції у Солом'янському районі Києва на постанову Київського окружного адміністративного суду у справі ТВі перенесено на 12 вересня 2012 року.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», дві харківські компанії «ІТ.Сервіс» та «Епсілон ТВ», що надають послуги під брендом «Тріолан» у Харкові та Чугуєві, змінили загальну концепцію програм до ретрансляції і збільшили кількість програм в універсальній програмній послузі (УПП) до 40, але виключили з переліку ТВі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY