detector.media
22.08.2012 19:13
Нові проекти «2+2» виходитимуть у праймі буднів
Нові проекти «2+2» виходитимуть у праймі буднів
«Помста природи», «ДжеДАЇ», «ОбломUA»

«2+2» запускає лінійку нових проектів власного виробництва у праймі буднів о 20:00. Про це йдеться в телепрограмі каналу.

 

Із 27 серпня щопонеділка о 20:00 виходитиме програма «Помста природи» про природні катаклізми, щовівторка - «ДжеДАЇ» про неоголошені війни, що точаться на українських автошляхах, щосереди - «ОбломUA» про найбезглуздіші невдалі трюки.

 

Повтор «ОбломUA» виходитиме по суботах о 22:15.

 

Тижневик «Помста природи» - це відеорозповідь про стихійні лиха та природні катаклізмі які людина спричинила своєю гіперактивною техногенною діяльністю. У кожному випуску розкажуть про те, як шкодить природі цивілізація, які збитки підраховує людство, як людям вдається пережити катаклізми і врятуватися від стихій.

 

Тележурнал «ОбломUA» засновано на роликах з інтернету. У ньому визначатимуть десятку найкрутіших та найневдаліших трюків світу. Теми роликів - безглузді, дурні, неприємні ситуації, в які людина потрапляє, не замислюючись про можливі наслідки «геройства» чи зловживання алкоголем.

 

Програма «ДжеДАЇ» розповість про безглузді порушення правил дорожнього руху, неадекватну поведінку водіїв і пішоходів, інші абсурдні, але небезпечні ситуації, з якими інспекторам Державтоінспекції доводиться зустрічатися на дорогах. Проект ґрунтується на оперативному відео ДАІ та аматорських записах спілкування водіїв із даішниками.

 

У новому сезоні «2+2» планує також запустити програми «Неймовірні історії» про людей, яким вдалося пережити стихійні лиха, неймовірні випробування чи нещасні випадки, та «Сезон полювання» про звичайний день українських правоохоронців. Їхні дати старту і дні виходу поки невідомі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY