detector.media
22.08.2012 16:57
Perekhid Publishing House запустив «Наш домашний журнал»
Perekhid Publishing House запустив «Наш домашний журнал»
Українська версія американського журналу для жінок Better Homes & Gardens буде продаватися в друкованому та електронному вигляді

У серпні видавничий дім Perekhid Publishing House представив нове видання - «Наш домашний журнал». Ліцензія на українську версію американського журналу Better Homes & Gardens була придбана навесні цього року у видавництва Meredith, йдеться в повідомленні видавців.

 

Ключові теми видання: будинок, сад і кулінарія. Увага приділяється й іншим інтересам сучасної жінки: красі, здоров'ю, вихованню дітей, психології відносин, веденню сімейного бюджету і догляду за домашніми улюбленцями. В основі всіх матеріалів - професійні поради та ілюстрації, створені спеціально для читачів журналу.

 

Перший випуск «Нашего домашнего журнала» отримають у подарунок читачки вересневого номера «Женского журнала» у містах-мільйонниках, а його електронну версію - читачі електронної версії «Женского журнала» № 9/2012. Із середини вересня «Наш домашний журнал» буде самостійно поширюватися в друкованому вигляді по всій території України і буде доступний у продажу в електронному вигляді.

 

У цей же період пройде і рекламна кампанія на підтримку запуску журналу. Вона буде зосереджена в місцях продажу преси та підтримана на зовнішніх носіях.

 

Наклад журналу - 30 тис. примірників. Ціна - 14,50 грн.

 

За словами директора Perekhid Publishing House Олени Лобової, Better Homes & Gardens часто згадується американськими медіаекспертами як зразок розвитку бренду у сфері створення журналів для жінок. «Сподіваємося, що підтримка читачів і рекламодавців дозволить нам розвинути наш новий бренд якщо не до рівня телевізійного шоу, то, як мінімум, до рівня розважальних заходів національного масштабу», - зазначила пані Лобова.

 

Better Homes & Gardens у США має аудиторію одного номера понад 40 мільйонів осіб. За 90 років існування друкований проект перетворився на бренд і сьогодні пропонує своїй аудиторії в США не тільки щомісячний журнал, ряд тематичних спецвипусків і книг, а й телешоу і масові розважальні заходи національного масштабу. Під брендом Better Homes & Gardens виробляється широкий асортимент споживчих товарів. Better Homes & Gardens крім США представлений в Австралії, Китаї, Індії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY