detector.media
21.08.2012 20:04
ТВі змінив склад власників

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 21 серпня переоформила ліцензію ТОВ «Телерадіосвіт» у зв'язку зі зміною власників.

 

До складу власників додалося ТОВ «Медіа інфо», м. Київ. Також власниками залишилися «Сераджилл Холдінгз Лтд» (Seradgill Holdings Ltd) з Кіпру і ТОВ «Міжнародна медіа компанія», м. Київ.

 

За даними єдиного держреєстру, компанія «Медіа інфо» зареєстрована на вулиці Гайдара, 50 у Києві, де знаходиться офіс ТВі, а її директором є Олег Радченко - директор продакшну ТВі ТОВ «Інтерпрофіт».

 

ТОВ «Медіа інфо» брало участь у конкурсі на отримання цифрових ліцензій з концепцією телеканалу «ТВі-Культура».

 

Зміни пов'язані з необхідністю привести діяльність компанії у відповідність до українського законодавства щодо розміщення політичної реклами на телебаченні, пояснив «Детектор медіа» генеральний директор ТВі Микола Княжицький. «Згідно з останніми змінами до закону не можна було, щоб розміщувалася політична реклама в компанії, де іноземні засновники мали контрольний пакет. Тому ми ввели українських засновників», - сказав пан Княжицький.

 

Але кінцевий власник не змінився, додав він: «Ці всі компанії афілійовані з одним і тим самим власником. Кінцевим власником нашого каналу є пан Кагаловський».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY