detector.media
21.08.2012 17:45
На «2+2» буде п’ять нових власних проектів
Деякі базуватимуться на відео з інтернету

«2+2» до нового сезону готує п'ять прем'єр власних проектів та другий сезон реаліті «Угон по-нашому». Про це йдеться у презентації каналу.

 

Зокрема в ефір вийде тележурнал «ОбломUA», заснований на роликах з інтернету. У ньому визначатимуть десятку найкрутіших та найневдаліших трюків світу. «Теми роликів - безглузді, дурні, неприємні ситуації, в які людина потрапляє, не замислюючись про можливі наслідки непотрібного "геройства" чи просто зловживання алкоголем», - йдеться у презентації каналу.

 

Програма «Помста природи» - це відео-розповідь про стихійні лиха та природні катаклізмі які людина спричинила своєю гіперактивною техногенною діяльністю. У кожному випуску розкажуть про те, як шкодить природі цивілізація, які збитки підраховує людство, як людям вдається пережити катаклізми і врятуватися від стихій.

 

Проект «Неймовірні історії» покаже людей, яким вдалося пережити стихійні лиха, неймовірні випробування чи нещасні випадки. Наприклад, удар блискавки, падіння з висоти чи постріл у голову. Знімальна група відвідає кожного з героїв сюжетів і розповість, як склалися їхні долі.

 

Нова програма «ДжеДАЇ» ґрунтується на оперативному відео Державтоінспекції та аматорських записах спілкування водіїв із даішниками. А проект «Сезон полювання» розповість про звичайний день українських правоохоронців.

 

Також в ефір вийде другий сезон власного реаліті-шоу «Угон по-нашому». Продовжиться проект «Шалене відео по-українськи», поруч із яким в ефір «2+2» вийдуть нові випуски «Улётного видео по-русски».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY