detector.media
21.08.2012 11:23
Дмитро Лисицький обійняв посаду віце-президента УМХ з інтернет-бізнесу і нових медіа
Посада керівника холдингу United Online Ventures залишається вакантною

Дмитро Лисицький обійняв посаду віце-президента «Українського медіахолдингу» (УМХ) з інтернет-бізнесу і нових медіа. Про це повідомляє прес-служба УМХ.

 

До нових обов'язків пан Лисицький приступив з 21 серпня. На цій посаді він відповідатиме за розвиток існуючих проектів і придбання нових активів.

 

Про перехід Дмитра Лисицького в УМХ стало відомо 20 серпня.



До приходу в УМХ пан Лисицький останні три роки обіймав посаду комерційного директора групи компаній «1+1» (замість нього цю посаду обійме Тимофій Гонта). До цього Дмитро Лисицький виступив співзасновником розробника програмного забезпечення BonusTec, який пізніше увійшов у компанію GlobalLogic. З 1998 по 2005 рік він працював у рекламных агентствах групи Publicis.



Дмитро Лисицький є одним з учасників українського ринку IT-стартапів. На початку 2009 року він виступив одним з творців проекту Startup Crash Test - некомерційного заходу для IT-стартапів.

 


«Багатосторонній досвід Дмитра на рекламному та IT ринках дозволить зміцнити лідируючі позиції УМХ на інтернет-ринку України і підвищити комерційну ефективність цього пріоритетного для групи напряму», - зазначається в повідомленні.

 


Нагадаємо, Віталій Гордуз, який очолював інтернет-напрям УМХ, залишить компанію у вересні. Посада керівника холдингу United Online Ventures (об'єднує інтернет-активи УМХ+Bigmir та Digital Ventures СКМ) залишається вакантною.



«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY