detector.media
20.08.2012 18:23
«Україна» запускає ранкове шоу
З ведучими Талою Калатай, Світланою Катренко та братами Владиславом і Дмитром Грузинськими

Із 28 серпня на телеканалі «Україна» стартує ранкове шоу «Ранок з Україною», яке транслюватиметься в прямому ефірі каналу по буднях із 7:00 до 9:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Протягом двогодинного прямого ефіру ведучі програми обговорюватимуть актуальні теми, які відбулися в країні, з коментарями безпосередніх учасників подій та експертів. Глядачі зможуть взяти участь у програмі, зателефонувавши до студії.

 

У ранковому шоу заплановано кілька постійних рубрик: огляд преси, новини економіки, прогноз погоди, і рубрика «Пробки» з інтерактивною картою, на якій буде відображена транспортна ситуація в основних містах мовлення телеканалу «Україна». Окрім того, ранкове шоу розповість, як провести майбутній день.

 

Задля програми ньюзрум каналу «Україна» було спеціально переобладнано.

 

Ведучими стануть брати-близнюки Владислав і Дмитро Грузинські, а також їхні напарниці Тала Калатай і Світлана Катренко. Пари ведучих будуть чергуватися в ефірі, працюючи в студії по тижню.

 

 


 

 

Тематичні рубрики в ранковому ефірі каналу «Україна» представлятимуть також: Максим Сікора - економічні новини, Андрій Синіцин - огляд свіжої преси, Ольга Бутко та Юлія Зорій - прогноз погоди.

 

«Такої ранкової програми, якою буде наше шоу "Ранок з Україною", поки ще немає ні на одному українському каналі. Це стосується як тематичного наповнення, складу ведучих, так і того, яким чином ми будемо розмовляти з глядачам. Ми хочемо показувати їм найбільш резонансні теми, причому з таких ракурсів, про які вони і не підозрювали. Ми зібрали дуже хорошу команду - і я вважаю, що це запорука майбутнього успіху. Ми робимо ставку як на вже відомі медійні обличчя - такі, як Тала Калатай, так і на нових ведучих з великим потенціалом - Дмитра та Влада Грузинських», - коментує Ігор Золотаревський, директор департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна».

 

Тала Калатай була ведучою і учасницею проектів на каналах ТЕТ, К1, «Сіті», Першому національному, «1+1»; Світлана Катренко вела ранкові шоу на Кіровоградській ОДТРК і ТРК «Ера».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY